Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenyys

HySN vuosijäsenyyden hinta on vain 12€. Nuorisojäseneksi (alle 18 vuotta) on mahdollista liittyä 6€ / vuosi.

Jäsenien on mahdollista tilata myös 6 kertaa vuodessa ilmestyvät Numismaatikko-lehti. HySN jäsenyys ja 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Numismaatikkolehti ovat yhteishinnaltaan 47€ / jäsen tai 41€ / nuorisojäsen. Huom! Vuoden 2018 liiton jäsenmaksun maksavat uudetkin jäsenet saavat ilmaiseksi liiton uuden rahahinnaston. Lisäksi uudet jäsenet saavat jo ilmestyneet saman vuoden numerot, jos liittymishetkellä Numismaatikkolehtiä on jo ilmestynyt.

Numismaatikkolehden ja vuosimaksun laskuttaa Suomen Numismaatikkoliitto tammi-helmikuussa. Pelkän jäsenmaksun laskuttaa HySN suoraan, samoin tammi-helmikuussa.

Jäsenhakemuksen voit täyttää yhdistyksen kotisivulla, tai ladata sen joko pdf- tai word-muodossa. Hakemuksen voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen mailto:info@hysn.fi. Sähköposti käy samalla myös allekirjoituksesta. Jäsenhakemuksen voit myös tulostaa ja palauttaa yhdistyksen tapahtumissa tai postittaa osoitteeseen HySN ry, PL 119, 05801 Hyvinkää.

Jäsenhakemus_HySN-pdf                                                        Jäsenhakemus_HySN-word

Yhdistyksen kannattajajäsenyys

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voivat liittyä sekä yritykset että yksityishenkilöt. Kannattajajäsenyyden hinta on 60 euroa per vuosi. Kannattajajäsenien ja yhdistyksen yhteistyömuodot suunnitellaan tapauskohtaisesti ja tarpeiden mukaan.