Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenyys

HySN vuosijäsenyyden hinta on vain 12€. Nuorisojäseneksi (ei vielä täyttänyt 19 vuotta) on mahdollista liittyä 6€ / vuosi.

Jäsenien on mahdollista tilata myös 6 kertaa vuodessa ilmestyvät Numismaatikko-lehti. HySN jäsenyys ja 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Numismaatikkolehti ovat yhteishinnaltaan 47€ / jäsen tai 21€ / nuorisojäsen. Huom! Nyt liittyvät vuoden 2019 Hyvinkään seudun numismaatikkojen uudet jäsenet saavat Numismaatikko-lehden vuodelle 2019 ilmaiseksi. Kun teet jäsenhakemuksen nyt ja lisäät mukaan Numismaatikkolehden tilauksen saat siis liittymishetkesi jälkeen ilmestyvät Numismaatikkolehden vuoden 2019 numerot ilmaiseksi. Kannattaa liittyä heti!

Huom!! Myös nykyisille HySN jäsenille, jotka eivät vielä tilaa Numismaatikkoa, on mahdollisuus nyt tilaamalla saada Numismaatikkolehti vuodelle 2019 ilmaiseksi. Katso lisätiedot tarvittaessa: Linkki

Jäsenhakemuksen voit täyttää yhdistyksen kotisivulla, tai ladata sen joko pdf- tai word-muodossa. Hakemuksen voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen mailto:info@hysn.fi. Sähköposti käy samalla myös allekirjoituksesta. Jäsenhakemuksen voit myös tulostaa ja palauttaa yhdistyksen tapahtumissa tai postittaa osoitteeseen HySN ry, PL 119, 05801 Hyvinkää.

Jäsenhakemus_HySN-PDF                                                       Jäsenhakemus_HySN-word

Yhdistyksen kannattajajäsenyys

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voivat liittyä sekä yritykset että yksityishenkilöt. Kannattajajäsenyyden hinta on 60 euroa per vuosi. Kannattajajäsenien ja yhdistyksen yhteistyömuodot suunnitellaan tapauskohtaisesti ja tarpeiden mukaan.